Cursus aanbod

Puppy cursus

Doel van deze cursus is het spelenderwijs aanleren van een aantal basisoefeningen. De oefeningen zijn praktisch en uiteraard kan het geleerde meteen in de praktijk worden toegepast. Belangrijkste blijft echter het contact tussen baas en hond.

Meer informatie

Junior cursus

In deze cursus worden de oefeningen uit de puppy cursus uitgebreid. Het contact van baas en hond staat hier ook voorop. In deze cursus wordt  gebruik gemaakt van spel gerelateerde oefeningen. Echter wel praktijk gericht, zodat de oefeningen weer passen in de dagelijkse praktijk.

Meer informatie

Gevorderden cursus

Een extra uitdaging voor honden die bij Track and Trail de junior cursus hebben gevolgd!

Meer informatie

Detectie cursus

Het woord zegt het eigenlijk al: het zoeken en detecteren van stoffen. Dit kan bijvoorbeeld geld, tabak, koffie, kruiden etc. zijn.

Meer informatie

Praktijkspeuren

Speuren geeft een hond iets te doen waarin hij echt zijn energie kwijt kan. Door het speuren geeft u de hond zowel fysieke als lichamelijke inspanning. Een uur speuren is voor een hond veel vermoeiender dan een uur wandelen.

Meer informatie

Fun & Balans cursus

Tijdens Fun & Balans cursus wordt een combinatie gemaakt van balans, coördinatie, hersenwerk en gehoorzaamheid. Geschikt voor alle honden en baasjes die met elkaar willen samenwerken.

Meer informatie

Impuls Control Delphi (ICD)

Impuls Controle wil niets meer zeggen dan zelfbeheersing. De oefeningen worden bij Impulse Controle zonder druk aangeboden. Zo leert de hond zelfstandig nadenken en ook zelfstandig beslissingen te nemen.

Meer informatie